Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Fillikid háti hordozó hátizsákkal olivazöld 18003

Fillikid háti hordozó hátizsákkal olivazöld 18003
69 990 Ft
Szállítási költség 
:
Ingyenes
  • A Fillikid háti hordozójával semmi sem akadályozza a közös utat gyermekeddel. Ez a hordozó nemcsak stílusos, hanem a legapróbb részletekig átgondolt is.
    Az állítható hordozórendszer nemcsak optimális ülést kínál a gyermeknek, hanem a szülőknek is kényelmes illeszkedést kínál.
    Az állítható és jól párnázott fogantyúk védik a vállakat, a csípőöv pedig megakadályozza, hogy a gyermek teljes terhe a hordozó hátára nehezedjen.

    Különösen megerőltető túrákon a hátsó hálószövet szellőzőrendszere különösen jó a felesleges izzadás ellen.
    Az ülés minden belső része puha és kényelmesen párnázott, és gyermeke az 5 pontos övrendszernek köszönhetően mindig biztonságosan van rögzítve.
    A hordozó legfeljebb 20 kg súlyig terhelhető, és többek között elegendő tárolórekeszt kínál, hogy minden kéznél legyen egy stresszmentes kiránduláshoz.
    Szuper praktikus: ha minden túl nehéz lesz az Ön számára, a hordozónak van egy levehető hátizsákja. Ennek elegendő tárhelye van, és cipzárral könnyen eltávolítható.
    A kis hátizsák pelenkázóval van felszerelve, ezért praktikus is.
    A hátsó felület vízálló, kivehető napernyővel véd a túl erős napfénytől.
  • Márka
    Fillikid
    Szín
    Olivazöld
    Cikkszám
    511416

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.