Kategóriák
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725

Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725
  • Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725
  • Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725
  • Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725
  • Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725
  • Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725
9 490 Ft
Szállítási költség 
:
1 500 Ft
Márka:
Taf Toys kockapiramis - Szavanna formabedobó 12725
  • A Taf Toys Szavanna formabedobó kockapiramis csecsemőknek és kisgyermekeknek való beltéri játék, tökéletes toronyépítéshez, a dobozkák egymásba pakolásához, a különböző formák és színek közti válogatáshoz, a számok, színek és formák megtanulásához. Oktató, fejlesztő játék 12 hónapos kortól, a dobozokból tornyot építhet a picur, vagy formabedobónak használhatja a legnagyobbat és a formákat szín szerint válogathatja. 5 dobozt és 8 színes formát tartalmaz a kisgyermek tanulásához és fejlődéséhez.

    2 közkedvelt babajáték 1-ben:
    1. Kockapiramis
    2. Formabedobó

    A babát lefoglalja a kihívások tanulása, és miközben a játék felkelti a kis felfedező kíváncsiságát, fejleszti a finommotorikus és problémamegoldó készségeket is. A csecsemők mind az öt dobozt egymásra rakhatják, majd meglökhetik a tornyot, hogy lássák, mi történik. Amikor a baba készen áll az újabb kihívásra, válogathat a formák közt, majd beleillesztheti azokat a megfelelő lyukba, és amikor végzett, szórakoztató újrakezdeni az egészet.

    TÖBBFÉLE JÁTÉKMÓD

    1/ A baba szétválogatja, egymásra rakja vagy bedobja a formákat a dobozon lévő megfelelő alakú lyukba.
    2/ A kockák egymásra rakása méret szerint is jó móka - Egymásra teheti a kockákat a méretük, színük, vagy a rajtuk lévő szám, forma vagy állat szerint. Akár le is boríthatja a baba a végtelen szórakozásért.
    3/ Számlálás – tegye a dobozokat egymásra, és a szülő segítségével megtanulhatja a számokat felismerni.
    4/ Színes és alakzatos válogatás - A formák szortírozása abba a dobozba melynek színéhez vagy a rányomtatott formához illik.
    5/ Amikor a gyerkőcök egymásba teszik a dobozkákat, kísérleteznek a méretegyeztetéssel, valójában a probléma megoldó képességület feljesztik.

    FEJLESZTÉS ÉS TANULÁS
    Tanulási készségek – a baba egymásra rakhatja a dobozokat, azonosíthatja a színeket, megkülönböztetheti a méreteket, párosíthatja a formákat és megtanulhatja a számokat.
    A játék fejleszti a kisgyermek finommotorikáját, a szem-kéz koordinációt és a problémamegoldó készségeket.
    Megtanul különbséget tenni a méretek közt

    Rakásolható és egymásba rakható dobozok
    - Azonosítja a színeket, és megtanulja megnevezni őket.
    - Megtalálja az összeillő formákat
    - Megtanul számolni és megnevezni a számokat

    A Taf Toys Szavanna formabedobó kockapiramis önálló és együttmûködő játékra is ösztönöz.

    SZÓRAKOZTATÓ FEJLESZTŐ JÁTÉK – A Szavanna formabedobó kockapiramis egy nagyszerû fejlesztő játék, amellyel a kisgyermekek szeretnek játszani és tanulni. Nagyszerû ajándékkészlet – 2 klasszikus kisgyermekjátékból, stílusos, megújult dizájnnal.

    KIVÁLÓ MINŐSÉGÛ ANYAGOK – A termék magas minőségû anyagokból készült, így különösen kényelmes és biztonságos használatot biztosít gyermeke számára. BPA és ftalát mentes. Az ASTM és EN-71 szabványoknak és a vonatkozó biztonsági szabályozásoknak megfelel.
    Méretei – 13,5 x 13,5 cm


    A Taf Toysnál megértjük, hogy a megfelelő fejlesztő játék kiválasztása gyermeke számára komoly döntés. A Taf Toys széles termékskálája olyan fejlesztő játékokat kínál, amelyek megfelelnek a baba életkorának, és kihívást jelentenek, szórakoztatóak és inspirálják a képzeletet. Minden játékunk azzal a szándékkal készült, hogy elősegítse a baba érzelmi, kognitív és fizikai fejlődését a növekedés első két évében. Célunk, hogy segítsünk babájának megalapozni az egészséges és boldog fejlődési útját.
  • Márka
    Taf Toys
    Vonalkód
    0605566127255
    Cikkszám
    127255

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.