Kategóriák
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Maxi-Cosi Pearl 360 autósülés 61-105 cm - Authentic Graphite

Maxi-Cosi Pearl 360 autósülés 61-105 cm - Authentic Graphite
  • Maxi-Cosi Pearl 360 autósülés 61-105 cm - Authentic Graphite
  • Maxi-Cosi Pearl 360 autósülés 61-105 cm - Authentic Graphite
  • Maxi-Cosi Pearl 360 autósülés 61-105 cm - Authentic Graphite
  • Maxi-Cosi Pearl 360 autósülés 61-105 cm - Authentic Graphite
109 990 Ft
Szállítási költség 
:
Ingyenes
Egyedülálló, 360° -ban forgatható újszülött /kisgyermek autósülés, amely több éves kényelmet és biztonságot nyújt, miközben a gyerek növekszik.
  • A Family 360 utazórendszer részeként ez a Pearl 360 autósülés 61-105 cm testmagasságig, kb. 3 hónapos kortól kb. 4 éves korig használható.
    Fontos infó: ez a termékváltozat nem tartalmaz újszülöttszűkítőbetétet (40-60 cm), ezért 61 cm testmagasság alatt nem javasolt a használata.

    A Pearl 360 tökéletesen kényelmes és biztonságos, körbe forgatható autósülés, amelyet hosszú távú használatra terveztünk. A bázistalpon található FlexiSpin 360 könnyed forgatófogantyúnak köszönhetően (a bázistalp külön megvásárolható) a Pearl 360 simán és egyszerűen forgatható a gyermek súlya alatt is, bármilyen dőlésszögben.

    Szuper könnyű használat a szülőknek, szuper kényelmes a babának.

    RÖGZÍTÉS

    A Maxi-Cosi Pearl 360 forgatható gyerekülésként használható a FamilyFix 360 talppal együtt (külön megvásárolható). A FamilyFix 360 bázistalp ISOFIX csatlakozókkal és támasztólábbal van felszerelve, hogy a legbiztonságosabb, legegyszerűbb és leggyorsabb módszert biztosítsa az autóülés felszerelésére.

    A FamilyFix 360 bázistalp intelligens, beépített forgórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a Maxi-Cosi Pearl 360 autósülést egyszerűen csak egyetlen kézzel lehessen forgatni. A forgatás bármilyen fekvő helyzetben lehetséges, mivel ez az ülés több alvó, fekvő helyzetbe állítható a kényelmes utazásokhoz. Még soha nem volt ilyen egyszerű a gyereket az autósülésbe ültetni! A Pearl 360 hátrafelé vagy előre néző helyzetben használható. Kövesd a felhasználói kézikönyv lépéseit az autóba történő megfelelő rögzítéshez.
  • Márka
    Maxi-Cosi
    Szín
    Authentic Graphite
    Gyártói cikkszám
    mc8045550111
    Cikkszám
    185796

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.