Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Tommee Tippee Closer to Nature cumisüveg duo 260ml

Tommee Tippee Closer to Nature cumisüveg  duo  260ml
6 490 Ft
Egységár: 3 245 Ft/db
Szállítási költség 
:
1 500 Ft
Tommee Tippee Closer to Nature cumisüveg 260ml.Újszülött kortól ajánlott formatervezett cumisüveg.
  • Többszörös díjnyertes Closer to Nature cumisüveg családunk segít összehangolni a szoptatást és a cumisüvegből táplálást.

    Anyamellre emlékeztető forma: a széles nyak és boltozat olyan kialakítású mint az édesanya melle, ezzel biztosítva a minél természetesebb és zavartalanabb etetést, a babából a szoptatás közben felvett pozíciót és mozdulatokat váltja ki.

    Anyamellet utánzó működés: a lágy szilikon cumi a szabadalmaztatott, egyedi redőknek köszönhetően olyan gyengéden nyúlik és hajlik, akárcsak az anya mellbimbója.

    Hasfájás-megelőző szelep: hatékonyan csökkenti a túlzott levegőáramlást, így a csöppség több folyadékot és kevesebb levegőt nyel.

    Ergonomikus kiképzés: a cumisüveg „karcsúsított dereka” következtében a cumisüveg nem csupán szebb, de tartani is könnyebb, ezáltal a kisbaba igazán közel lehet az édesanyához.


    Termék jellemzők:

    - Anyamell forma, széles boltozat
    - Hasfájás-megelőző szelep a kevesebb levegőnyelésért
    - Szuper lágy szilikon cumi
    - Csak Closer to Nature cumisüveg cumival használható
    - Könnyen tisztítható, mosogatógép felső kosarában is mosható
    - Sterilizálható
    - BPA-mentes
    - 260 ml lassú folyású cumival kapható.
  • Márka
    Tommee Tippee
    Vonalkód
    5010415225207
    Cikkszám
    225207

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.