Kategóriák
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Ceba pelenkázó lap puha kicsi 50x70cm BASIC Clever Otter

ÚJ
Ceba pelenkázó lap puha kicsi 50x70cm BASIC Clever Otter
Ceba pelenkázó lap puha kicsi 50x70cm BASIC

A Basic termékkollekció a Ceba baby válasza a megfizethető termékek iránti piaci keresletre a minőség és a biztonság azonos szintjének megőrzése mellett.
Ezt a kompromisszumot többek között a csomagolási és logisztikai költségek optimalizálásával sikerült elérni.
Ügyelve a kényes és érzékeny kisbaba bőrére. A gyermek biztonsága és kényelme minden anya számára a legfontosabb.
  • A COSY pelenkázó matraca puha és barátságos termék babáknak.
    A pelenkázó új, ergonomikus formája megfelel a legigényesebb szülők elvárásainak, miközben maximális kényelmet biztosít a gyermek számára.

    A profilozott puha pelenkázólap minden anyukának és babájának biztosítja ezt a kényelmet és biztonságot. Ha a BASIC pelenkázólapunkat választja a legjobb minőségű terméket használhatja, amelyet a legszigorúbb előírások mellett teszteltek. A CEBA BASIC pelenkázólap minden babaszoba nélkülözhetetlen eleme, megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a baba gondozását és higiéniáját.
    A pelenkázólap biztonságos PVC fóliából készült, amely nem csak erős és tartós, de teljesen ártalmatlan a baba finom bőrére.

    A termék Oeko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik.

    Tisztítása: nedves, vegyszermentes törlőkendővel.
  • Márka
    Ceba
    Vonalkód
    5907672345277
    Szín
    BASIC Clever Otter
    Cikkszám
    345277
    Státusz
    ÚJ    

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.