Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Baby Ono fürdőjáték pohártorony szilikon 1472

Baby Ono fürdőjáték pohártorony szilikon 1472
4 990 Ft
Szállítási költség 
:
1 500 Ft
  • A pohártorony egy olyan szilikonból készült oktató fürdőjáték, amely piramissá formálható, és a fürdőn kívül is élvezhető, a színek és formák sokszínű világába vezetve be a gyermeket. A játék fejleszti a gyermek fantáziáját és kézi készségeit.

    A játék támogatja a gyermek manuális fejlődését azáltal, hogy ösztönzi őket az elemek megragadására és új szerkezetek építésére. A gyermek könnyedén mozgathatja a csészéket kézről kézre, gyakorolva a fogást, amikor élvezi a víz öntését.

    A játék formája tökéletes otthoni, fürdőzési és utazási játékhoz.

    A játék több, egymással kombinálható részből áll. Ez a tevékenység serkenti a baba agyát és fejleszti a kognitív készségeket.

    Minden csészén más-más alakú lyukak vannak, hogy a víz öntését még érdekesebbé tegyék a gyermek számára.

    A játék alkatrészei könnyen összekapcsolhatók piramissá. Ez felkelti a gyermek érdeklődését, összpontosítja figyelmét és megtanítja a térben gondolkodni.

    A játék kiváló minőségű anyagokból készült, minden részletre odafigyelve.

    A játék megfelel az Európai Unióban hatályos biztonsági előírásoknak.

    3 hónapos kortól ajánlott.
  • Márka
    BabyOno
    Cikkszám
    512975

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.