Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



BabyOno babatakaró bambusz kötött 75x100cm mentazöld 479/03

BabyOno babatakaró bambusz kötött 75x100cm mentazöld 479/03
7 990 Ft
Szállítási költség 
:
1 500 Ft
  • A bambusz az egyik legértékesebb növény, amely gyógyító és nyugtató tulajdonságairól ismert. Megújuló, környezetbarát erőforrás. A bambusznak antibakteriális tulajdonságai vannak. Mivel a bambuszszálak finomak, a puha szerkezet megőrzése érdekében megfelelő mosási hőmérsékletet kell használni.

    Jellemzői:
    - Természetes, szuper puha bambusz takaró, ami már újszülött kortól használható.
    - Tökéletes kényelmet nyújt a kicsi számára, mivel nyáron hűvös, télen pedig meleg.
    - A takaró tökéletesen kiegészíti gyermek szobáját vagy a babakocsit.
    - Rendkívül puha és finom. Érzékeny bőrű babák számára is ajánlott a takaró hipoallergén tulajdonsága miatt.


    BabyOno : A BabyOno 1990 óta van jelen a babaápolási termékek piacán, támogatva a szülőket a gyermeknevelésben azzal, hogy biztosítják számukra az ehhez szükséges és megfelelő termékeket. Úgy tervezik meg a termékeiket, hogy kedveznek azoknak a szülőknek, akik kedvelik a kényelmes és időtakarékos megoldásokat és a könnyű használatot. Céljuk olyan biztonságos termékek megalkotása, amelyek megfelelnek az Európai Unióban alkalmazandó irányelveknek és szabványoknak.
  • Márka
    BabyOno
    Szín
    mentazöld
    Cikkszám
    512985

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.