Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Tommee Tippee etetőtálka Feeding bowl tetővel és kanállal

Tommee Tippee etetőtálka Feeding bowl tetővel és kanállal
3 690 Ft
Szállítási költség 
:
1 500 Ft
  • Az Etetőtálkák tetővel és kanállal (Feeding bowls) egy nélkülözhetetlen készlet, ha az etetést séta, játszótér vagy akár utazás közben kell lebonyolítani.

    A 2 db tálkához 1 db szivárgásmentes fedél illetve 1 db etetőkanál is tartozik, amit a tetőhöz lehet rögzíteni. Így nem kell a táskában keresgélni a kanalat, használat után pedig, ha nincs lehetőség elmosni, a tetőbe pattintva tárolható, nem koszol össze mást.

    A tálkák alja háromszög alakú, könnyen kikanalazható belőle az utolsó falat is, nincs több borsószem kergetés.

    A két tálka egymásba rakva is tárolható, kevesebb helyet foglalva. A Magic Mat Varázsalátéttel is használható, hogy biztosan a helyén maradjon az étkezés alatt.
  • Márka
    Tommee Tippee
    Cikkszám
    560044

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.