Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Avent Natural Kézi Mellszívó

Avent Natural Kézi Mellszívó
  • Avent Natural Kézi Mellszívó
  • Avent Natural Kézi Mellszívó
16 190 Ft
Szállítási költség 
:
1 500 Ft
A mellszívó egyedi kialakítású, így a tej a mellekből közvetlenül az üvegbe áramlik még akkor is, ha egyenesen ül. Ennek következtében fejés közben kényelmesebben ülhet, nem kell előre dőlnie azért, hogy a tej biztosan az üvegbe kerüljön. A fejés közbeni kényelmesebb és ellazultabb ülés segít a tej könnyebb áramlásában.
  • A mellszívó kompakt kialakítású; melynek következtében könnyedén használható. Az ergonomikus fogantyúja kényelmes tartást és teljes irányítást tesz lehetővé fejés közben. Mivel kicsi és könnyű; ezért könnyen tárolható és szállítható; ami elősegíti az útközbeni diszkrétebb mellszívást.

    A masszázspárnánk egy új; puha; selymes bevonatot kapott; mely meleg érzetet kelt a bőrön a kényelmes; lágy stimuláció érdekében; hogy a tej könnyebben áramolhasson. A fejés közben a baba szopási mechanizmusát imitálja; mely természetes érzetet kelt; és klinikailag igazolt hatékonyságú. A puha masszázspárna úgy lett megtervezve; hogy a legtöbb anya számára kényelmes legyen. Amennyiben szüksége volna rá; nagyobb méretű párna is kapható (a rendelkezésre állás országonként eltérő lehet)

    A széles; mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít; ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal gyermeke könnyebben szokja meg a szoptatás és a cumisüvegből etetés kombinálását.



    Intuitív összeszerelés. Az alkatrészek illeszkedése könnyen megállapítható

    Kompatibilis a Philips AVENT többi etető termékével

    Az alkatrészek könnyedén illeszkednek egymáshoz az egyszerű összeszerelés érdekében.

    A tisztítás egyszerű az alkatrészek kis számának köszönhetően. Minden alkatrész tisztítható mosogatógépben is.
  • Márka
    Philips Avent
    Cikkszám
    565772

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.