Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Maxi-Cosi huzatvédő - Blue

Maxi-Cosi huzatvédő - Blue
9 190 Ft
Szállítási költség 
:
1 500 Ft
Márka:
Maxi-Cosi huzatvédő - Blue
  • Tulajdonságok:
    - 0+ korcsoport, 45-75 cm, 0-13 kg
    - Védi a gyerekülés eredeti huzatát a kosztól, izzadtságtól, és a közvetlen napfény okozta kifakulástól.

    Az alábbi Maxi-Cosi gyerekülés-hordozókra tehető rá ez a huzatvédő:
    - Rock
    - Pebble (kifutott)
    - Pebble Plus (kifutó)
    - Pebble Pro (új 2019)

    Jó tudni:
    Az újszülött hőháztartása nagyon eltér a felnőttétől. Az újszülött és a pár hónapos csecsemő nagyon hirtelen izzad verejtéskesre, vagy nagyon hirtelen hűl ki a teste, mivel a hőháztartása még kialakulatlan, illetve fejlődésben van. Valamint, a csecsemő alig mozog, a gyerekülés-hordozóban a fészek pozíció pedig a mozgásteret tovább szűkíti, ami miatt nyáron nagyon hirtelen és sok izzadsággal képes a baba beleizzadni a gyerekülésbe. Ezért a gyerekülés eredeti huzatának védelme igencsak javasolt, ha szeretnénk az izzaadság okozta foltokat elkerülni. A védőhuzat az ételmaradékok, cipősár stb. ellen is védi az eredeti huzatot.
  • Márka
    Maxi-Cosi
    Szín
    Blue
    Gyártói cikkszám
    MC VHUZ PEBB BL
    Cikkszám
    574509

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.