Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Maxi-Cosi Morion i-Size gyerekülés 100-150 cm - Basic Red

Maxi-Cosi Morion i-Size gyerekülés 100-150 cm - Basic Red
  • Maxi-Cosi Morion i-Size gyerekülés 100-150 cm - Basic Red
71 990 Ft
Szállítási költség 
:
Ingyenes
Maxi-Cosi Morion i-Size gyerekülés 100-150 cm - Basic Red
  • Tulajdonságok:
    - A Maxi-Cosi Morion i-Size az óvodás és iskolás korra készült, kb. 3,5-4 éves kortól kb. 10/12 éves korig, 150 cm testmagasságig.
    - Életkor, testméret: 3,5-12 év, 100-150 cm testmagasság
    - Utazási irány: menetiránnyal szemben, előre néző
    - Morion i-Size magasságállítási mechanizmus: az ülés oldalán található méretskála segítségével könnyű a helyes magassági pozícióba állítani a gyerekülést.
    - A Morion i-Size teljes oldalvédelemmel rendelkezik, emellett teljesoldali lefedettséggel lehet állítani a fej, - és háttámlát. A fejtámla és háttámla csak együtt állítható, így a vállak mindig védve vannak.
    - A háttámla dönthető, így kíválóan támaszkodik az autó üléséhez

    Autóba telepítés:
    - Isofix-szel, ha az autóban van Isofix, az autó 3-pontos biztonsági övével, ha az autóban nincs Isofix, vagy ha hátul 3 gyerekülést kell egymás mellett elhelyezni
    - A 3-pontos övbekötés esetén a gyors telepítést a zöld övvezetés jelzők segítik.

    Jó tudni: Az ECE R129-02 biztonsági előírás 2017 óta létezik, az i-Size szabvány második fázisaként, ami kifejezetten a 2/3-as korcsoportra, azaz 3,5-12 éves korra készült gyerekülésekre vonatkozik. Az i-Size szabvány ebben a korcsoportban lehetővé teszi a gyerekülést az autó 3-pontos övével telepíteni, mivel a gyermeket ebben az életkorban már a felnőtt biztonsági öv is védi, ami az autóhoz van rögzítve. Az öves telepítést csak akkor javasoljuk, amennyiben az autóban, vagy pl. a család egyik autójában, nincs isofix, vagy ha a hátsó utasüléseken három gyerekülést kell elhelyeznie, de hátul csak két gyerekülés számára van isofix-scatlakozási lehetőség, vagy nincs isofix az autóban.

    Jó tudni: Ez a gyerekülés a mérete és kialakítása révén igen sok autóban alkalmas arra, hogy a hátsó utasüléseken 3 gyerekülést helyezzen el egymás mellett.
  • Márka
    Maxi-Cosi
    Szín
    Basic Red
    Gyártói cikkszám
    MC8742871110
    Cikkszám
    574555

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.