Kategóriák
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Joie Signature Vinca 2in1 babakocsi + Ramble XL mózeskosár Oyster

Joie Signature Vinca 2in1 babakocsi + Ramble XL mózeskosár Oyster
  • Joie Signature Vinca 2in1 babakocsi + Ramble XL mózeskosár Oyster
  • Joie Signature Vinca 2in1 babakocsi + Ramble XL mózeskosár Oyster
  • Joie Signature Vinca 2in1 babakocsi + Ramble XL mózeskosár Oyster
  • Joie Signature Vinca 2in1 babakocsi + Ramble XL mózeskosár Oyster
  • Joie Signature Vinca 2in1 babakocsi + Ramble XL mózeskosár Oyster
349 990 Ft
Márka:
  • Egy duó minden olyan szülő számára, aki szereti a mindennapokban a bonyodalmakat és a kényelmet, de a stílusra is nagy hangsúlyt fektet: Nem probléma a Joie Signature Vinca és az extra nagyméretű Ramble XL hordozókosárral! A babakocsival tökéletesen alkalmazkodhatsz minden helyzethez - mégpedig három magassági szinten: Ha utazol a hordozótáskával, és szeretnéd, hogy a baba nagyon közel legyen hozzád, válaszd a felső pozíciót. Ha egy kávézóban van, és meg akarja etetni gyermekét, egyszerűen tolja a csecsemőhordozót (külön kapható) vagy a sportülést a legalsó pozícióba. A babakocsi váza összesen 3 különböző magasságot kínál - a maximális kényelem érdekében még a hordozó- vagy hordozótáskát is megdöntheted, és a tolórudat is a magasságodhoz állíthatod!

    A Ramble XL babakád extra nagy és puha fekvőfelületén a Mini-Me kényelmesen pihenhet, és a két nagyméretű, hálós betéttel ellátott szellőzőablakon keresztül nyugodtan fedezheti fel a világot. Szóval akárhogy is fordítod: a Joie Signature Vinca előtt egyszerűen csak meg kell hajolni! Ha már a forgatásnál tartunk: Ha gyermeke túl nagy a Ramble XL-hez, a sportülés is megjelenik. A maximális biztonság érdekében először hátrafelé fordítva használhatja, majd később egyszerűen előrefelé fordíthatja. Ha gyermeke elalszik a felfedezőtúrán, vagy egyszerűen csak pihenni szeretne, semmi gond! A lábtámaszt 2 különböző magasságba, a háttámlát pedig 5 különböző szögbe állíthatod, így a baba majdnem teljesen laposan fekhet, és álmodhat tovább! A Vinca extra nagy és kihúzható XXL-es baldachinja biztosítja, hogy a babát semmi ne zavarja. Sem az eső nem állítja meg, sem a nap nem vakítja el (UV-védelem 50+).

    Az extra nagy és defekttűrő gumiabroncsok gumírozottak és habszivaccsal töltöttek. A hátsó kerekek keretfelfüggesztéssel, a két első kerék pedig egyedi felfüggesztéssel rendelkezik. Ezenkívül a speciális flex-komfort ülés 50%-kal simább utazást biztosít - akár az erdőben, akár a városban, gyermeke könnyedén gurul majd a világban. Te pedig stresszes helyzetekben is nyugodt maradsz: A mágneses Autoclick hámcsatokkal könnyedén rögzítheted a babádat akkor is, ha a dolgok kissé hektikusra fordulnak. Ráadásul a cipőjét minden megállásnál megkíméli: a praktikus ShoeSaver fék felülről működtethető, és a színes kijelző mutatja, hogy a fék aktiválva van-e. A pelenkák, a kézitáska, a váltóruhák és a bevásárlások a nagy kosárban tárolhatók, amely különböző rekeszeivel okosan rendet tart.


    Jellemzők Joie Signature Vinca 2in1 Combi babakocsi:
    Születéstől 22 kg-ig használható
    Megfordítható sportülés. 15 kg-ig megfordítható, 22 kg-ig előrefelé néző ülés.
    A rögzítés (hordozóágy, csecsemőhordozó, sportülés) 3 fokozatban állítható magasságú a vázon, így támogatja a szülő-gyermek kötődést
    Állítható magasságú teleszkópos tolófogantyú műbőr borítással
    Kiterjeszthető, vízlepergető vászontető UV-védelemmel 50+, napellenzővel, kilátóablakkal és oldalsó hálós betétekkel
    Háttámla kényelmes hátpárnával és 5 dőlésszöggel
    A sík fekvőhelyzet a legkisebbek számára is kényelmes pihenőhelyet biztosít
    Állítható magasságú, 5 pontos biztonsági heveder (3 pozícióban) puha SoftTouch párnázással
    Könnyű becsatolás a mágneses Autoclick zárástartónak köszönhetően
    Az adapterek állítható dőlésszöge a csecsemőhordozó vagy a mózeskosár optimális beállításához szolgál
    Flex comfort felfüggesztés: Az ülésbe integrált rugalmas felfüggesztés elnyeli az ütéseket egyenetlen felületen való közlekedéskor
    Okos összecsukható mechanizmus és összecsukott állapotban szabadon áll
    Automatikus összecsukható zár
    2 fokozatban állítható lábtartó magasság
    Bőséges és könnyen hozzáférhető tárolókosár tárolórekeszekkel
    ShoeSaver fék színes kijelzővel: a fék rögzítése és oldása felülről történő enyhe kopogtatással történik
    Hátsó kerekek keretfelfüggesztéssel a sima utazásért, első kerekek egyedi felfüggesztéssel
    Forgatható és rögzíthető első kerekek
    Extra nagyméretű és defekttűrő: gumírozott, habszivaccsal töltött PunctureProof gumiabroncsok minden felületen használhatóak.
    Levehető üléshuzat max. 30 °C-on mosógépben mosható
    Súly: 13,5 kg
    Méretek: 97 x 65 x1 09 cm (LxSxH)
    Összecsukható méretek: 109 x 65 x 42 cm (LxSxH)
    Szállítási terjedelem:
    Kerekes váz
    Sportülés
    hordozóágy
    esővédőhuzat
    Adapter
    Háttámla párna
  • Márka
    Joie
    Cikkszám
    616070

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.