Kategóriák
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Babakocsi, kiságy, autósülés, babahordozó, babajáték, etetőszék, pihenőszék, járóka, utazóágy, babamérleg, bébiőr, légzésfigyelő, babaápolási és kismama-ápolási termékek széles választéka!


Avent, Angelcare, Baby Design, Baby mix, BabyOno, Belpla, Besafe, Bomiko, Bübchen, Cam, Cangaroo, Caretero, Ceba Baby, Chicco, Chipolino, Clevamama, Dorjan, Espiro, Faktum, Fillikid,

Fisher Price, Kokoflex, Joie, Mam, Maxi-cosi, Mebby, Momert, Mora, Nania , Nattou, Lansinoh, Lorelli, Quinny, Römer, Sevi, Sterntaler, Summer Infant, Szeko, Taf toys, Teddy, Tega baby, Thermobaby, Timba bútor, Todi bútor, Tommee Tippee, Tomy, Toyz, Trudi, Tutek, Vtech márkák termékei kínálatunkban!

FOGYASZTÓ-BARÁT

fogyaszto-barat



Maxi-Cosi Titan Pro i-Size 76-150 cm- G-Cell, AirProtect gyerekülés - Authentic Cognac

Maxi-Cosi Titan Pro i-Size 76-150 cm- G-Cell, AirProtect gyerekülés - Authentic Cognac
  • Maxi-Cosi Titan Pro i-Size 76-150 cm- G-Cell, AirProtect gyerekülés - Authentic Cognac
  • Maxi-Cosi Titan Pro i-Size 76-150 cm- G-Cell, AirProtect gyerekülés - Authentic Cognac
  • Maxi-Cosi Titan Pro i-Size 76-150 cm- G-Cell, AirProtect gyerekülés - Authentic Cognac
  • Maxi-Cosi Titan Pro i-Size 76-150 cm- G-Cell, AirProtect gyerekülés - Authentic Cognac
149 990 Ft
Szállítási költség 
:
Ingyenes
A szabadalmazott legújabb G-Cell®* technológia és a szabadalmazott AirProtect technológia, valamint a Maxi-Cosi hőszabályzós kényelme ötvöződik, a legújabb európai biztonsági szabvány ECE R129/03 szerinti jóváhagyás mellett.
Autósülés helyzete az autóban: előre néző utazóirány.

*A fekete színű G-Cell már a második generációs változata a G-Cellás technológiának. Az új változat korábban G-Cell 2.0 néven vált ismertté. Az első generációs G-Cell a szürke színéről ismerhető fel.

A Titan Pro i-Size ülés 3 fokozatban dönthető.
A fejtámla magassága a biztonsági övvel együtt több fokozatban állítható
  • G-CELL® oldalsó ütközés elleni védelem
    A Titan Pro i-Size a G-Cell technológia legújabb változatával, a G-Cell oldalsó ütközés elleni védelemmel van felszerelve; ez a rugalmas, mégis erős anyag úgy lett kialakítva, hogy az ütközés erejét elvezesse a gyermekről, hogy csökkentse a sérüléseket.
    Extra beépített védőburkolattal rendelkezik, és maximális védelmet nyújt a továbbfejlesztett 3D ütéselnyelésnek köszönhetően, több szögből, hogy biztosítsa a gyermek biztonságát.

    AirProtect® biztonsági párnák
    A fejtámlában található szabadalmaztatott AirProtect® oldalsó ütközésvédelem akár 20%-kal csökkenti a fejsérülés kockázatát, a párnázás pedig növeli gyermeke kényelmét.
    Mivel az ütközések 45%-a oldalról érkezik, a fejtámlába beépített szabadalmaztatott gyártói technológia jelenléte valóban növeli a gyermek biztonságát.

    ClimaFlow hőmérséklet-szabályozás
    A speciális ClimaFlow panelek és légáteresztő szövetek elősegítik a levegő keringését, biztosítva, hogy gyermek mindig kényelmesen és megfelelő hőmérsékleten legyen, akár tél van, akár nyár.

    Easy-In Mágneses öv
    Az 5-pontos belső öv mágnessel ellátott vállpántjai könnyen a fejtámla alsó mágneses pontjára fixálhatók, valamint az övek eleve maguktól szétnyitva maradnak kicsatolás után, így a gyermek behelyezése/kivétel roppant egyszerű.

    Egyszerű használat
    Az ISOFIX telepítés és a Top Tether pánt segítségével gyorsan és könnyedén beszerelhető a legtöbb autóba. A gyermek 105 cm testmagassága környékén a belső 5-pontos övrendszer kivehető, és a gyerekülés hátsó részén lévő rekeszben az öv eltárolható, innentől kezdve a gyermek bekötése az autó 3-pontos övével történik.

    A védelem szülői ösztön. A Titan Pro i-Size a legjobb védelmet, nagyobb biztonságot, hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínál a szülőknek és a gyerekeknek. Ezt az 1-2-3 korcsoportos autósülést úgy tervezték, hogy gyermekek biztonságban legyenek 15 hónapos kortól egészen 12 éves korukig.
  • Márka
    Maxi-Cosi
    Szín
    Authentic Cognac
    Gyártói cikkszám
    mc8618650111
    Cikkszám
    183488

© Copyright S&SZ Kft. - Minden jog fenntartva.